Over Nynke

Ik ben begonnen met dansen in een Christelijk dansgroepje. Een klein gezellig groepje waar we regelmatig wel een optreden mee hadden. Ik was toen 13 jaar. Hier heb ik mijn passie voor dans gevonden en vanaf dat moment ben ik ook nooit meer gestopt.

Vanuit dit groepje ben ik geplaatst in een demoteam/wedstrijdteam. Iets wat ik al heel lang graag wilde! Op dit moment dans en train ik de wedstrijdteams binnen onze eigen dansschool. Inmiddels hebben we heel wat wedstrijden achter de rug, zijn we enorm gegroeid met elkaar en heel wat ervaringen rijker. Supertrots!

Niet alleen dansen is een passie, maar ook het lesgeven. Om dansers te leren hoe je het beste uit jezelf haalt. Ontzettend mooi om te zien wat voor groei ze doormaken en hoe ze meer van zichzelf durven te geven en openstaan voor tips/positieve kritieken. Daar geniet ik echt van!

Ik probeer altijd uitdaging te geven in de lessen. Belangrijk vind ik het dat er altijd een goede en positieve sfeer hangt. Dat er plezier en lol is tijdens de lessen en dat ik mijn kwaliteiten, enthousiasme en energie kan overbrengen!

Bij het openen van Dansschool Make a Move ben ik begonnen met trainen en lesgeven. Een soort bijbaantje, maar dan wel een hele leuke! De dansschool begon al snel behoorlijk te groeien en de leden stroomden binnen. In september 2017 ben ik daarom ook gevraagd om mede-eigenaresse te worden samen met Marjolein. Iets waarvan ik heel stiekem droomde maar nooit had verwacht dat dit ook ooit werkelijkheid zou worden. Na heel wat papierwerk stond het dan eindelijk zwart op wit. Ik ben ongelooflijk dankbaar voor het feit dat Marjolein mij deze kans heeft gegeven. En dat ze dit avontuur samen met mij verder aan wilde gaan. Het feit dat we zussen zijn en we nu samen een dansschool hebben, maakt het toch wel heel speciaal. Ik geniet ontzettend van het gene dat ik nu dagelijks mag doen. Het is niet meer een bijbaantje, maar ik heb er mijn werk van kunnen maken!

‘Dream It, Wish It, Do It’ .